Woensdag 30 november 2011 1:14 PM Posted by Ruud

TeamViewer QuickSupport


Download hier TeamViewer Quicksupport voor eenmalige en directe ondersteuning door Rnotob. Nadat u het programma hebt gedownload, kunt u het direct opstarten. Er hoeft geen installatie  plaats te vinden. Na het opstarten ziet u een id en een wachtwoord. Deze geeft u door aan Rnotob en we kunnen meteen meekijken op uw systeem.

Als na afloop de sessie verbroken wordt, is het wachtwoord niet meer geldig. U hoeft dus niet bang te zijn voor misbruik.

De versie voor Windows vindt U hier
Voor de Mac vindt U het programma hier

Woensdag 30 november 2011 4:29 PM Posted by Ruud

TeamViewer Host


Download hier TeamViewer Host voor continue bewaking door Rnotob.

Nadat u het programma hebt gedownload, moet u het installeren. Na afloop krijgt u een id en een wachtwoord. Deze geeft u door aan Rnotob en we kunnen vanaf dat moment uw systeem op afstand beheren.

De versie voor Windows vindt u hier
Voor de Mac vindt u het programma hier

Woensdag 30 november 2011 6:01 PM Posted by Ruud

Malware bytes anti malware


Natuurlijk hebt u al een antivirusprogramma op uw pc maar toch kan het zijn dat uw pc geïnfecteerd raakt met spyware, een trojan horse of een ander kwaadaardig programma,

In dat geval kunt u het best beginnen om uw computer te scannen met MBAM. Er is een gratis versie  die uw pc kan scannen en opschonen. De betaalde versie van het programma blijft continu op de achtergrond actief.

U kunt het programma vinden op deze site

Woensdag 30 november 2011 6:29 PM Posted by Ruud

Combofix

Als u de pc niet opgeschoond krijgt met MBAM, dan kunt u ook Combofix proberen.  Dit programma werkt grondiger, maar de risico's zijn ook wat groter. Het verdient aanbeveling om dit programma alleen op een PC los te laten als u handig genoeg bent.

De handleiding en een downloadlink vindt u hier